Новини

В Хмельницькому завершився масштабний спортивний проєкт «Fitness city»

Від 4 травня хмельничани, щосуботи на стадіоні «Поділля», мали можливість відвідувати безкоштовні заняття в рамках проєкту «Fitness city». Тренування проводили кращі тренери Хмельницького. Протягом проєкту кожен бажаючий міг спробувати себе у таких різновидах спорту як: шейпінг, пілатес, кросфіт, пілоксинг, зумба. Також було проведено різноманітні функціональні тренування. Проєкт був надзвичайно популярним серед хмельничан.

14 вересня відбулося останнє тренування в цьому сезоні. Заняття провела тренер спортивного клубу «Літіум» Тетяна Іщенко. Саме Тетяна стала переможцем за результатами голосування учасників проекту, її тренування найбільше сподобалося учасникам «Fitness city». Незважаючи на дощ учасники тренування активно відпрацювали заняття та подякували тренеру.

Наступного року, у сприятливий період для занять просто неба, проєкт продовжиться. Тренери, які бажають долучитися та провести тренування, можуть звертитися в управління молоді та спорту Хмельницької міської ради за номером телефону: 67-76-09.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!