Новини

Відбудеться останнє в цьому році тренування в рамках проєкту «Fitness city»

Масштабний спортивний проєкт «Fitness city» завершується. 14 вересня останнє тренування в цьому сезоні проведе тренер спортивного клубу «Літіум» Тетяна Іщенко. Саме на заняття цього тренера прийшло найбільше хмельничан. Усіх охочих взяти участь в останньому в цьому сезоні тренуванні просто неба запрошуємо в суботу о 9.00 на стадіон «Поділля».

Від 4 травня в Хмельницькому тривав загальноміський спортивний проєкт «Fitness city». В його рамках хмельничани, щосуботи на стадіоні «Поділля», мали можливість відвідувати безкоштовні заняття. Тренування проводили кращі тренери Хмельницького. Протягом проєкту кожен бажаючий міг спробувати себе у таких різновидах спорту як: шейпінг, пілатес, кросфіт, пілоксинг, зумба. Також було проведено різноманітні функціональні тренування. Проект був надзвичайно популярним серед хмельничан.

Наступного року, у сприятливий період для занять просто неба, проєкт продовжиться. Тренери, які бажають долучитися та провести тренування, можуть звертатися в управління молоді та спорту Хмельницької міської ради за номером телефону: 67-76-09.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!