Новини

Протягом трьох ночей на вулиці Степана Бандери працюватимуть комунальники. Рух транспорту буде призупинено

У зв’язку із улаштуванням верхнього шару асфальтобетонного покриття на проїжджій частині вулиці Бандери від проспекту Миру до вулиці Зарічанської (перехрестя включно) з 22.00 11 вересня (середа) до 06.00 12 вересня (четвер), з 22.00 12 вересня (четвер) до 06.00 13 вересня (п’ятниця), з 22.00 13 вересня (п’ятниця) до 06.00 14 вересня (субота) буде призупинено рух автомобільного та громадського транспорту. Також буде відключено живлення контактної мережі на час проведення робіт.

Останні рейси тролейбусних маршрутів №8а, 11, 11а, 12, 16 здійснюватимуться через вулицю Зарічанську — Старокостянтинівське шосе — проспект Миру.

Управління житлово-комунального господарства сподівається на розуміння і просить вибачення за незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!