Новини

«Спецкомунтранс» долучається до «Міста професій»

Хмельницьке комунальне підприємство «Спецкомунтранс» запрошує дітлахів та їх батьків відвідати «Місто професій», яке відбудеться 7 вересня з 12.00 до 15.00 у парку ім. Т.Шевченка.

В рамках проекту працівники підприємства будуть навчати юних хмельничан бути екосвідомими, адже кожна людина незначними змінами у своїй щоденній поведінці може змінити екологічну ситуацію на краще у своїй країні та у світі в цілому.

Під час невеличкого майстер-класу, дітям розкажуть для чого потрібно сортувати своє сміття та яка з цього може бути користь країні, місту та кожній окремій людині.

Учасники «Міста професій» спробують власноруч відсортувати вже зібрані відходи. Сортуючи сміття, діти стануть прикладом для дорослих та навчать сортувати побутові відходи своїх батьків.

Детальніше із проектом «Місто професій» можна познайомитися за посиланням.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!