Новини

Виставку фотографій "DiaFragma" Діани Сулими представлять у музеї-студії фотомистецтва

5 вересня о 16.00 у виставковій залі Хмельницького музею-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56) відбудеться відкриття виставки фоторобіт «DiaFragma» молодої фотохудожниці із Нетішина Діани Сулими. Це вже друга виставка молодої авторки.

Діана Сулима – фотолюбителька з невеличкого міста атомників. З посеред сірих "бетонок" завжди виникає бажання втекти: від реальності, від буденності, від власних болей і страхів. Щастить, коли є однодумці, котрі готові з Діаною до будь-яких її експериментів. Коли босоніж, разом із моделями, борсаєшся в піску, наповнюєш довколишній простір власною, щойно вигаданою, маленькою історією…

Авторці до вподоби напрями fashion-фото, жанр, street-фотографія. Перша фотовиставка відбулася два роки тому в Нетішині, фотороботи стосувались напряму «fashion». Відкриття відбулось під час творчого поетичного вечора Діани.

Познайомитися із роботами талановитої фотохудожниці можна буде до 23 вересня 2019 року.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!