Рішення виконавчого комітету

від 22.08.2019 № 709 "Про організацію мобілізаційної підготовки та забезпечення розроблення мобілізаційного плану міста Хмельницького"

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ
від 22.08.2019 № 709

Про організацію мобілізаційної підготовки та забезпечення розроблення мобілізаційного плану міста Хмельницького

Для службового користування

(без додатків відкрита інформація)

 Літер «М»

Прим.№

 

На підставі Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», розпорядження Президента України від 23.05.1997 № 216/97-рп «Про структуру мобілізаційного плану України на особливий період, основні його показники та орієнтовні переліки оперативно-мобілізаційних документів», розпорядження голови обласної державної адміністрації від 02.07.2019 року № 4/2019-р дск «Про організацію мобілізаційної підготовки та забезпечення розроблення мобілізаційного плану Хмельницької області», з метою посилення обороноздатності держави, ефективного виконання завдань, спрямованих на своєчасне задоволення потреб Збройних Сил України та інших військових формувань, забезпечення функціонування національної економіки та системи життєзабезпечення населення міста Хмельницького в особливий період, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити основні напрями діяльності виконавчих органів Хмельницької міської ради за якими вони організовують мобілізаційну підготовку та забезпечують розроблення мобілізаційного плану міста згідно з додатком 1;

2. Затвердити план-графік розроблення мобілізаційного плану міста згідно з додатком 2.

3. Виконавчим органам Хмельницької міської ради забезпечити розробку (уточнення) переліків:

  •  складових частин мобілізаційного плану міста згідно з додатком 3;
  •  основних оперативно-мобілізаційних документів, які розробляються згідно з додатком 4.

4. Забезпечити підприємства, установи і організації, яким встановлено (доведено) мобілізаційні завдання (замовлення), методичними рекомендаціями та необхідними формами для розробки документів мобілізаційної підготовки підприємств, установ та організацій згідно з додатком 5.

5. Відділу з питань оборонно-мобілізаційної і режимно-секретної роботи та взаємодії з правоохоронними органами здійснювати методичне забезпечення розроблення мобілізаційного плану міста (оперативно-мобілізаційних та інших документів),  відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 03.07.2006 року №894-09 «Про затвердження положення про мобілізаційну підготовку національної економіки». Граничні строки розроблення мобілізаційного плану не повинні перевищувати десяти місяців після доведення до виконавців мобілізаційних завдань (замовлень).

6. Установити, що вимоги до виконавчих органів Хмельницької міської ради у межах, затверджених цим рішенням напрямів діяльності, є обов’язковими для виконання.

7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови В. Гончарука.

 

Міський голова    О. Симчишин

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!