Рішення виконавчого комітету

від 22.08.2019 № 698 "Про затвердження рішення комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг про надання житла в гуртожитках"

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ
від 22.08.2019 № 698

Про затвердження рішення комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг про надання житла в гуртожитках

 

Розглянувши матеріали, надані відділом обліку та розподілу житлової площі, звернення комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Житловим кодексом Української РСР, Постановою Кабінету Міністрів України №498 від 20.06.2018 року «Про затвердження Примірного положення про користування гуртожитками», виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Затвердити рішення комунального підприємства по будівництву, ремонту та експлуатації доріг та надати:

1.1. Кохану Олександру Ігоровичу, однокімнатну квартиру №7 по вул. Січових Стрільців, 7, загальною площею 67,7 кв.м, житловою площею 33,2 кв.м. Квартира належить комунальному підприємству по будівництву, ремонту та експлуатації доріг, рішенням виконавчого комітету від 08.08.2019 року №659 введена в склад гуртожитків для тимчасового проживання.

1.2. Шваєнку Володимиру Вікторовичу,  однокімнатну квартиру №51 по вул. Лісогринівецькій, 30/6, загальною площею 57,0 кв.м, житловою площею 27,6 кв.м. Квартира належить комунальному підприємству по будівництву, ремонту та експлуатації доріг, рішенням виконавчого комітету від 08.08.2019 року №659 введена в склад гуртожитків для тимчасового проживання.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А. Нестерука.

 

Міський голова   О. Симчишин

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!