Новини

8 вересня у Хмельницькому відбудеться пробіг та велозаїзд «Вершина Свободи»

З метою популяризації фізичної культури та спорту, здорового способу життя, 8 вересня в місті Хмельницькому буде проведено пробіг та велозаїзд «Вершина Свободи». Під час проведення заходу відбудуться руханки, спортивні забави. Мешканці міста мають можливість не тільки взяти участь у пробігу та велозаїзді, спробувати свої сили, а й повболівати та підтримати близьких людей.

Учасником пробігу та велозаїзду може стати кожен охочий, який виконає наступні вимоги:

- всі учасники повинні надати медичну довідку про стан здоров'я або допуск лікаря, якщо заявка колективна, то вона здається при реєстрації та отриманні стартових номерів;

-заповнити анкету учасника та підписати згоду на участь в заході;

- учасником можуть стати всі бажаючі віком від 13 років (реєстрація безкоштовна);

- учасником дитячих пробігів та велозаїздів можуть стати всі бажаючі віком від 7 до 12 років.

 

Попередня програма

08:00 - Відкриття стартового містечка.
08:00 – 10.00 - Видача стартового номера та реєстрація.
08:00 - 14:30 - Час роботи камери схову.

10.00-10.30 - Офіційний перегляд траси учасниками.

10.30 - Відкриття заходу.

11.00 – Початок відбіркових групових заїздів та забігів (жінки, чоловіки)

 

Перегони вгору «Вершина Свободи» - це гонка вгору на велосипеді із окремим груповим стартом (по 4-6 осіб в одному заїзді) та забіг окремим груповим стартом (до 10 осіб в одному забігу). Дистанція – 480 м.

Категорії учасників (загально 6 категорій):

1. Чоловіки біг

2. Жінки біг

3. Чоловіки (велосипеди шосе)

4. Жінки (велосипеди шосе)

5. Чоловіки (мтб і інші велосипеди)

6. Жінки (мтб і інші велосипеди).

 

Місце проведення – старт: місто Хмельницький, перехрестя вулиць Зарічанської та Свободи, фініш: місто Хмельницький, перехрестя вулиці Свободи та проспекту Миру.

Учасники велоперегонів, що зареєструвались он-лайн та не отримали свій стартовий номер, мають прибути на місце старту та особисто підтвердити участь у перегонах та отримати свій стартовий номер не пізніше 10.00 години.

До участі в заїздах буде допущено всього 200 осіб серед бігунів та 200 чоловік серед учасників на велосипедах. Тому поспішайте зареєструватись та отримати свій номер!

Всі учасники пробігу та велозаїзду отримують сертифікат учасника. Переможці та призери будуть нагороджені медаллю, подарунками від співорганізаторів заходу та грошовими винагородами.

Попередня безкоштовна реєстрація за посиланням:
https://forms.gle/R5JuFd9ePKWS4Wcu9

Запрошуємо усіх охочих взяти участь у «Вершині Свободи»!

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!