Новини

Протягом двох ночей на частині вулиці Шевченка буде обмежено рух транспорту

В зв’язку із проведенням робіт з улаштування вирівнювального шару асфальтобетонного покриття асфальтоукладальником на проїжджій частині вулиці Шевченка (відрізок від вулиці Горького до Старокостянтинівського шосе) з 22.00 19 серпня (понеділок) до 6.00 20 серпня (вівторок) на ділянці від вулиці Горького (перехрестя включно) до Старокостянтинівського шосе та з 22.00 20 серпня (вівторок) до 6.00 21 серпня (середа) на ділянці від вулиці Горького до Старокостянтинівського шосе (перехрестя включно) буде призупинено рух автомобільного та громадського транспорту. Також буде відключено живлення контактної мережі на час проведення робіт.

В зв'язку із обмеженням руху транспорту останні тролейбуси відправлятимуться від зупинки «Залізничний вокзал» в напрямку міста за такими графіками:

- маршрут №3 — 21.52 год.

- маршрут №7 — 21.53 год.

- маршрут №9 — 21:01 год.

Останній рейс тролейбуса на маршруті №10 в напрямку депо здійснюватиметься через вулицю Зарічанську.

Управління житлово-комунального господарства сподівається на розуміння і просить вибачення за незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!