Новини

Залізничний вокзал у Хмельницькому- найдоступніший в Україні

У Хмельницькому відбувся Всеукраїнський семінар, присвячений проблемам створення безбар’єрного простору для людей з інвалідністю. З дев’ятнадцяти областей України в місто з’їхалися 80 учасників, керівників міських та обласних організацій. Перевіряли на доступність Хмельницький та інші міста області, де побували з екскурсіями. Вокзал обласного центру учасники заходу визнали найдоступнішим в Україні.

В Хмельницькому вже третій рік поспіль діє спеціальна бригада, яка допомагає людям з інвалідністю зійти та сісти на потяг. Створені й умови для відпочинку та облаштовані пандуси. За кошти з міського бюджету було відремонтовано Привокзальну площу, де також, за новими державними будівельними нормами, забезпечено безперешкодний доступ для хмельничан і гостей міста.

Детальніше у сюжеті МТРК «Місто»

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!