Новини

Другий рік поспіль у Хмельницькому вируватимуть модні заходи в рамках проєкту Мо/Дні

Проєкт Мо/Дні – двічі переможець міської програми «Громадські ініціативи». Минулого року проєкт реалізувався як фешн-фестиваль показів дитячого та дорослого одягу, основним вектором фестивалю стала підтримка локального виробництва.

Цьогоріч проєкт «Мо/Дні: Відкриття», створений засновницею ГО «Ріст Інновацій» Роксоланою Івановою, спрямований на всебічне сприяння молодим спеціалістам у сфері фешн-індустрії. У рамках проєкту заснована конкурсна програма, для молодих дизайнерів міста. Учасники надсилали свої ескізи та фото готових колекцій для розгляду та участі у фінальному показі разом з відомими виробниками міста.

Окрім фінального показу відбуватиметься низка заходів модного спрямування
Так, 3 серпня відбувся кастинг моделей на участь у показі. Постановка показу, спільна робота студії «FASHION ME!» та постановниці модних подій Анни Марущак-Віноградової.
8 серпня говоритимуть про те, як закласти основу правильного стилю та обрати речі, що будуть максимально функціональними, на Fashion talk у приміщенні WineTime.
11 серпня під час модного сніданку у MYATA EspressoBar, спеціаліст індустрії краси Юлія Дмитришена, навчатиме правильному догляду за обличчям та відкриє секрети вибору косметики.
16 серпня у мистецькому дворику (вул. Проскурівська, 18) відбудеться передпоказна вечірка від event agency «Estetika Music Event».
17 серпня у фінальному показі братимуть участь 7 колекцій учасників конкурсу, три з яких стануть головними переможцями й отримають грошову винагороду. 

Детальнішу інформацію можна дізнатися у координаторів проєкту.
E-mail: [email protected]
тел. 0969803884 (Анна). 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!