Новини

У Хмельницькому відремонтували ще одну вулицю суцільним методом

Ділянку від вулиці Соборної до Кам’янецької відремонтували суцільним методом. Спочатку зрізали старий асфальтобетон, далі вклали перший вирівнюючий шар асфальту, відремонтували каналізаційні і дощові колодязі.

У ніч з 25 на 26 липня відрізок Подільської вкрили верхнім п’ятисантиметровим шаром асфальту. Усі роботи, у тому числі суцільне улаштування покриття з асфальтобетонної суміші афальтоуладальником, виконувала підрядна організація “Шляхово-будівельне управління №56” на замовлення управляння житлово-комунального господарства. Дорожники працювали вночі, аби не створювати заторів у середмісті.

Це вже третій цього року об’єкт поточного ремонту доріг з влаштуванням асфальтобетонного покриття суцільним методом (уже відремонтовано вулицю С. Бандери, на ділянці від проспекту Миру до вулиці Озерної, та проспект Миру, від вулиці С. Бандери до проспекту Миру, 41). Далі - Старокостянтинівське шосе, вулиці Вайсера, Шевченка, Трудова, Бандери.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!