Новини

Марину Бех-Романчук та її тренера Вадима Крушинського нагородив Президент України

на фото Марина Бех-Романчук та її тренер Вадим Крушинський

Хмельницьку легкоатлетку, переможницю багатьох змагань та чемпіонатів Марину Бех-Романчук та її тренера Вадима Крушинського нагородив Президент України. Указ №522/2019 «Про відзначення державними нагородами України членів національної збірної команди України на II Європейських іграх» оприлюднено на офіційному сайті Президента України.

За досягнення високих спортивних результатів на II Європейських іграх у м.Мінську (Республіка Білорусь), виявлені самовідданість та волю до перемоги, піднесення міжнародного авторитету України Марину Бех-Романчук нагородять орденом княгині Ольги III ступеня. Тренер Вадим Крушинський відповідним указом отримав звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України».

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!