Рішення виконавчого комітету

від 11.07.2019 № 610 "Про встановлення розміру внесків за обслуговування вузлів комерційного обліку теплової енергії споживачів комунального підприємства «Південно - Західні тепломережі»"

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ
від 11.07.2019 № 610

Про встановлення розміру внесків за обслуговування вузлів комерційного обліку теплової енергії споживачів комунального підприємства «Південно - Західні тепломережі»

 

Розглянувши клопотання та розрахунки  подані комунальним підприємством «Південно-Західні тепломережі», керуючись Методикою визначення розміру внесків за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку та їх розподілу між споживачами комунальних послуг, власниками (співвласниками) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення та/або гарячого водопостачання, затвердженою наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 р. № 129, законами України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання», «Про житлово-комунальні послуги», «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Встановити розмір внесків за обслуговування вузлів комерційного обліку теплової енергії споживачів комунального підприємства «Південно-Західні тепломережі» згідно з додатком.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А. Нестерука.

 

Міський голова  О. Симчишин

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!