Рішення виконавчого комітету

від 27.06.2019 № 568 "Про квартирний облік при  виконавчому комітеті міської ради"

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ
від 27.06.2019 № 568

Про квартирний облік при  виконавчому комітеті міської ради

 

  Розглянувши пропозиції громадської комісії з житлових питань, керуючись ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Житловим кодексом Української РСР та Правилами обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Українській РСР, затвердженими Постановою Ради Міністрів УРСР і Укрпрофради від 11 грудня 1984 р. № 470, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРIШИВ :

 

1. Прийняти на квартирний облік при виконавчому комітеті міської ради для поліпшення  житлових умов таких громадян:

1.1. Божадзе Мамуку, в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список позачергового надання житлової площі, згідно з ст. 13 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

1.2. Чернову Нелю Петрівну, в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список позачергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про соціальний і правовий захист військовослужбовців та членів їх сімей”.

1.3. Гаврищука Олега Васильовича, в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

1.4. Лучка Василя Івановича, в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

1.5. Стрільця Миколу Володимировича, в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 96 Закону України “Про Національну поліцію”.

1.6. Бабія Владислава Олександровича, в зв’язку з відсутністю мінімального розміру житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

1.7. Кузьміча Сергія Олександровича, в зв’язку з відсутністю мінімального розміру житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

1.8. Савюка Руслана Васильовича, в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

1.9. Лютика Олександра Сергійовича, в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

1.10. Лютика Сергія Флорієвича, в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

1.11. Рибака Олександра Валерійовича, в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 96 Закону України “Про Національну поліцію”.

1.12. Ященка Віктора Віталійовича, в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

1.13. Гурського Віталія Леонідовича, в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

1.14. Кушніра Богдана Олександровича, в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

1.15. Бондаря Ігоря Івановича, в зв’язку з відсутністю житлової площі.

1.16. Решодько Катерину Ігорівну, в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 119 Кодексу цивільного захисту України.

1.17. Ткачука Миколу Васильовича, в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

1.18. Танащука Сергія Івановича, в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

1.19. Нестерук Антоніну Миколаївну зв’язку з проживанням в одній кімнаті осіб різної статі, які старші за 9 років та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 54 Закону України “Про освіту”.

1.20. Колбасіна Сергія Олексійовича, в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список позачергового надання житлової площі, згідно з ст. 13 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

1.21. Найдьонова Олега Сергійовича, в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

1.22. Парука Андрія Васильовича, в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

1.23. Повар Тетяну Іванівну, в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

1.24. Кремінського Сергія Володимировича, в зв’язку з відсутністю житлової площі та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

1.25. Приступу Леонтія Петровича, відповідно до медичного висновку лікувально-кваліфікаційної комісії та включити в окремий список позачергового надання житлової площі, згідно з ст. 13 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

2. Включити в склад сім’ї Фурмана Руслана Вікторовича сина.

3. Включити Мілюкову Катерину Миколаївну в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 45 Житлового кодексу Української РСР, доньці змінити по батькові з «Олександрівни» на «Юріївну», сину змінити прізвище з «Мілюков» на «Тарабан».

4. Включити в склад сім’ї Ягозінської Наталії Олександрівни сина Романа, 2019 р.н. та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 45 Житлового кодексу Української РСР.

5. Розділити чергу квартирного обліку між Шахраєм Ільєю Васильовичем та Марчук Людмилою Іллівною. В зв’язку із реєстрацією шлюбу Марчук Л. І. змінити прізвище з «Шахрай» на «Марчук» та включити в склад сім’ї Марчука Володимира Миколайовича, сина Макара, і рахувати на квартирному обліку з 10.03.2011 року. Включити Марчук Л. І. в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

6. Включити Дзяворука Аркадія Дмитровича в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

7. Виключити із складу сім’ї Коцюби Валентини Миколаївни Коцюбу Сергія Вікторовича.

8. В зв’язку із реєстрацією шлюбу Соловйової Ольги Вікторівни змінити прізвище з «Кравчук» на «Соловйова», включити в склад сім’ї Соловйова Дмитра Олександровича і сина Олександра, та включити в окремий список першочергового надання житлової площі, згідно з ст. 12 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

9. Включити в склад сім’ї Матвійчук Надії Василівни сина Івана.

10. Включити Михалкіна Михайла Миколайовича в окремий список позачергового надання житлової площі, згідно з ст. 13 Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту”.

11. Внести зміни в п. 4 рішення виконавчого комітету № 226 від 28.03.2019 року “Про квартирний облік при виконавчому комітеті міської ради”, а саме: замінивши слова «ІІ група» на слова «ІІІ група».

12. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А. Нестерука.

 

Міський голова   О. Симчишин

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!