Новини

Закордонні консультанти проведуть зустріч щодо Оцінки екологічного та соціального впливу проекту (ESIA)

Впродовж трьох днів у Хмельницькому працюватимуть консультанти з Великобританії та Іспанії. Компанії-консультанти WSP та IDOM проведуть Оцінку екологічного та соціального впливу проекту (ESIA).
Усі ці заходи проходять у рамках Угоди про підготовку кредитного фінансування спрямованого на покращення муніципальної інфраструктури твердих побутових відходів у Хмельницькому.
Нагадаємо, Хмельницька міська рада ХКП «Спецкомунтранс» та Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) підписали передкредитну угоду.

Компанії-консультанти WSP та IDOM, що були найняті ЄБРР для проведення Оцінки екологічного та соціального впливу проекту (ESIA), 4 липня 2019 року о 10:30 проведуть зустріч з місцевими жителями, а також мешканцями прилеглих до міста Хмельницького сіл та їх керівництвом й розкажуть детальніше про методологію проведення цієї оцінки. Зустріч пройде у в Центрі енергоефективності (вул. Кам’янецька, 54, м. Хмельницький). Взяти участь у зустрічі можуть всі охочі.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!