Новини

37 дітей учасників російсько-української війни відпочивають у «Березі надії»

У Рекреаційному центрі сімейного типу по відновленню здоров'я дітей-інвалідів та інших груп населення з обмеженими можливостями «Берег надії», що знаходиться у селі Головчинці, Летичівського району, Хмельницької області, триває черговий заїзд (з 17 до 30 червня). Наразі у центрі перебувають 37 дітей учасників російсько-української війни. Усі вони отримали путівки за рахунок коштів з міського бюджету.

Впродовж зміни діти наших захисників матимуть можливість відновити сили, змістовно провести час серед мальовничої природи подільського краю, а ще – знайти нових друзів. Дітям тут нудьгувати не доводиться, відпочинок проходить весело й активно. Його організовують працівники центру спільно з викладачами та культмасовими організаторами табору «Чайка», який розташований на спільній з «Берегом надії» території. Школярам влаштовують різноманітні конкурси, спортивні змагання, концерти, спільні масові гуляння та вечірні дискотеки на свіжому лісовому повітрі. У програмі також: велосипедні прогулянки, відвідування місцевого зоопарку, історичних місць подільського краю, які дарують усім відпочивальникам хороший настрій і позитивні емоції.

«Першої табірної зміни у рекреаційному центрі «Берег надії» відпочили 27 дітей учасників російсько-української війни. У другу зміну, яка наразі триває, у центрі перебуває ще 37 дітей учасників операції об’єднаних сил. На третю зміну, що розпочнеться 2 липня, до нас на відпочинок приїдуть діти зі сходу. Хлопчики та дівчатка з порідненого міста Старобільськ, що на Луганщині, тут оздоровлюватимуться й набиратимуться сил до нового навчального року. Очікуємо близько 30 дітей, - розповів директор Рекреаційного центру «Берег надії» Андрій Гулько. - Як і в попередні роки, діти оздоровлюються за рахунок коштів бюджету міста Хмельницького, у такий спосіб скріплюючи дружні відносини міст-побратимів».

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!