Новини

Міський голова зустрівся із молоддю, яка буде проходити стажування у структурних підрозділах Хмельницької ради

Сьогодні відбулася зустріч Олександра Симчишина та молодих людей, які були відібрані в результаті конкурсу та будуть проходити стажування у відділах та управліннях міської ради.

«Ви у нас дебютанти, бо ми сьогодні вперше розпочинаємо стажування у такому форматі. У нас є багато освітніх програм, ми залучаємо дітей та молодь різного віку, але ось такий навчально-стажувальний проект у нас вперше. Мені приємно, що на першому етапі відгукнулася велика кількість бажаючих. Ми намагалися відібрати найбільш достойних і я вітаю, що ви потрапили в це число і ви маєте тим пишатися, що першими будете стажуватися за цією програмою», - сказав Олександр Сергійович під час спілкування.

Метою програми стажування є самореалізація молоді та її залучення до роботи в органах місцевого самоврядування, надання можливості громадянам України взяти безпосередню участь в роботі виконавчих органів місцевого самоврядування, набути досвід роботи та створити умови для професійного зростання і успішної суспільно-політичної діяльності. Програма здійснюється на принципах прозорості, політичної незаангажованості та відповідальності.

«Бажаю гарної роботи, плідного стажування. Ви однозначно цікаво проведете час і впевнений, що частина з вас точно захоче працювати в органах місцевого самоврядування. Це непросто, але дуже цікаво. Бажаю аби ви відчули в собі бажання працювати і долучатися до нашої команди, бо ми налаштовані зробити Хмельницький кращим», - наголосив міський голова.

За результатами конкурсного відбору, пройденої співбесіди два кандидати будуть проходи стажування в управлінні культури і туризму, ще два в департаменті освіти та науки і по одному стажеру буде працювати в управлінні праці та соціального захисту населення і в управлінні молоді та спорту. За два місяці молоді люди ознайомляться із роботою структурних підрозділів Хмельницької міської ради, відчують важливість та складність роботи в органах місцевого самоврядування.

Під час проходження стажування стажисти відвідуватимуть комунальні підприємства, установи, заклади та організації, які знаходяться у підпорядкуванні структурного підрозділу, в якому вони навчатимуться.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!