Новини

Відбудеться засідання постійної комісії

11.06.2019  0 16.00 в зеленій залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста

 

Розгляд проектів рішень, що виносяться на засідання виконавчого комітету:

1. Про передачу в оренду частини нежитлового приміщення в будівлі по вул. Проскурівській, 4/3 (Пукліч).

 

2. Про передачу в оренду нежитлових приміщень міської комунальної власності та втрату чинності пунктів додатку до рішення виконавчого комітету (Славутич-Поділля).

 

3. Про передачу в оренду нежитлового приміщення в будівлі Хмельницької міської інфекційної лікарні по вул. Сковороди, 17.

 

4. Про передачу в оренду нежитлових приміщень міської комунальної власності за результатами конкурсу (Басалюк).

 

5.Про продовження строку оренди нежитлових приміщень міської комунальної власності (Царьова).

 

6. Про внесення змін до рішень виконавчого комітету (Дитячий світ).

 

7. Про розірвання договорів оренди нежитлових приміщень міської комунальної власності та втрату чинності підпунктів рішень та пункту додатку до рішення виконавчого комітету (Ощадбанк).

 

8. Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції щодо передачі в тимчасове безоплатне користування нежитлового приміщення міської комунальної власності по вул. Курчатова, 90.

Доповідає: в. о. начальника управління комунального майна Кшемінська Валентина Степанівна.

 

9. Про погодження встановлення споруд електрозв’язку на новий строк (лайфселл).

Доповідає: в.о. начальника управління архітектури та містобудування Дружинін Максим Андрійович.

 

10. Різне.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!