Новини

Відбудеться засідання постійної комісії

10.06.2019 о 12.00 в зеленій залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

 

ПРОЕКТ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища

1. Про повторний розгляд звернення громадянина Гуменного Б.Б. щодо укладання договору про пайову участь у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста у зв’язку із будівництвом багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями та паркінгом по вул. Героїв Крут,4/1, встановивши розмір пайового внеску на рівні 1%.

2. Про розгляд звернення громадян Панікара О.В. та Панікара К.О. щодо припинення права постійного користування земельною ділянкою ТОВ «Інтурс-Хмельницький» площею 0,054 га по вул. Проскурівській,3.

3. Про розгляд звернення громадянки Савіцької В.А. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства площею 0,0290 га по вул. Підгірній, що розташована між земельними ділянками по вул. Підгірній,20 та 20/1, з метою передачі у власність.

4. Про повторний розгляд звернення ОК «Житлово-будівельний кооператив «Бастіон» щодо перенесення тимчасових споруд, які розташовані в районі будівництва по вул. Гарнізонній,8/1, в інше місце.

5. Про розгляд звернення громадянки Шульги Г.Я. щодо врахування її інтересів при виділенні земельної ділянки гр. Бродському В.А. по вул. Грушевського,63 з урахуванням норм чинного законодавства.

6. Про розгляд звернення громадянина Цвєлова А.В. щодо застосування при укладанні договору оренди землі  площею 321 кв.м, що розташована по вул. Ярослава Мудрого,1/6 ставку орендної плати 3%.

7. Про розгляд звернення Хмельницького інституту ПрАТ «ВНЗ «МАУП» щодо повторного розгляду питання стосовно надання в постійне користування земельної ділянки по прс. Миру,101А, на якій розташований корпус Хмельницького інституту ПрАТ «ВНЗ «МАУП».

8. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічної документації із землеустрою та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Гордієнко В.О.)

9. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок у власність громадянам» (Герешко Н.О.)

10. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці та зміну її цільового призначення» (Голенька Н.Є.)

11. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки громадянці та надання земельної ділянки в оренду громадянці» (Тульська О.Л.)

12. Проект рішення «Про припинення права користування частинами земельних ділянок та надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Ващук С.І.)

13. Проект рішення «Про припинення права користування частинами земельної ділянки, припинення права оренди частиною земельної ділянки, надання громадянам дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок і технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)» (Глушко О.І.)

14. Проект рішення «Про надання громадянину дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність)» (Максимчук І.Я.)

15. Проект рішення «Про надання дозволу на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок» (Біловус В.В.)

16. Проект рішення «Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою передачі в постійне користування, технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), поділ земельної ділянки та надання згоди на відновлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)» (Хмельницька обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка)

17. Проект рішення «Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та надання земельних ділянок в оренду, постійне користування» (ПП «Подільська приватна хірургічна клініка професора Суходолі»)

18. Проект рішення «Про поновлення договорів оренди земельних ділянок шляхом укладання додаткових угод» (Барвінок М.Г.)

19. Проект рішення «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, продаж земельної ділянки  несільськогосподарського призначення» (Соха В.І.)

20. Проект рішення «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)» (Галкін Г.Я.)

21. Про розгляд звернення ТОВ «Прайм» щодо надання згоди на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Прибузькій,20/1 для обслуговування нежитлового приміщення магазину та офісних приміщень.

22. Про розгляд звернення ТОВ «ХСП-527» щодо надання згоди на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Чорновола, 23/3 для обслуговування нежитлового приміщення пилорами.

23. Про розгляд звернення ТОВ «ХСП-527» щодо надання згоди на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по вул. Чорновола, 23 для обслуговування складу та магазину промислових товарів з прибудовою складу, складу будівельних матеріалів, промислової бази.

24. Про розгляд звернення громадянки Садової Г.І. (повторно) щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 0,1000 га по вул. Пасічній,18-А.

25. Про розгляд звернення ПП «Скіф М» щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 2400 кв.м, що розташована по вул. Купріна, 65 кадастровий номер 6810100000:07:004:0037 з «03.15 – для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови» на «03.07 – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі».

26. Про розгляд звернення ПП «Скіф М» щодо зміни цільового призначення земельної ділянки площею 2615 кв.м, що розташована по вул. Купріна, 65 кадастровий номер 6810100000:07:004:0111 з «03.10 – для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку)» на «03.07 – для будівництва та обслуговування будівель торгівлі».

27. Про розгляд звернення ХПВТП «Алмаз» щодо внесення на розгляд сесії Хмельницької міської ради питання про погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок 11.2 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості (під виробничу базу) - землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення по вул. Кросовського,6 загальною площею 0,0427 га( в т.ч. земельна ділянка №1 площею 0,0339 га кадастровий номер 6810100000:07:0180 та земельна ділянка №2 площею 0,0088га кадастровий номер 6810100000:07:179).

28. Про розгляд звернення ХПВТП «Алмаз» з проханням врахувати при розгляді клопотання щодо надання згоди на встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 6,6363 га Хмельницькій обласній лікарні відповідно інвентаризації земельної ділянки (додаток 1, 1 арк.) проїзд транспортного засобу по наявному шляху на період будівництва багатоквартирного житлового будинку частиною земельної ділянки (проїзною частиною дороги та автостоянки) Хмельницької обласної лікарні площею 0,0835 га з метою в подальшому встановлення земельного сервітуту.

29. Про розгляд звернення ПП «Алмаз-Плюс» щодо повторного розгляду питання надання в оренду земельної ділянки площею 609 кв.м кадастровий номер 6810100000:07:003:0124 по вул. Красовського, 6/1 для обслуговування виробничо-складської площадки з козловим краном.

30. Про розгляд звернення громадянки Токар В.В. щодо припинення права користування частини земельної ділянки по вул. Подільській, 74-А площею 76 кв.м. кадастровий номер 6810100000:01:003:0413 та зміни коду КВЦПЗ з 03.07 на 18.00.

31. Про розгляд звернення ПП-Агрофірма «ДАРИНА» (повторно) щодо надання дозволу на встановлення тимчасової споруди павільйону з продажу нерухомого майна площею 21,0 кв.м по вул. Проскурівського підпілля (біля буд. №167) на землях комунальної власності.

32. Про розгляд звернення ТОВ ЮВФК «Ідеал» щодо надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,0425 га зі зміною конфігурації земельної ділянки, довжин сторін, точок координат із збереженням загальної площі земельної ділянки та надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу та об’єднання земельних ділянок (новоутвореної земельної ділянки) площею 0,0425 га по вул. Проскурівській,2, що перебуває в оренді для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови, на дві ділянки, а саме: діл.№1 – площею 0,0291 га, діл. №2 – площею 0,0134 га.

33. Про розгляд звернення ПМП «Авангард Два» щодо незастосування коефіцієнту 12 при розрахунку орендної плати за земельну ділянку площею 800 кв.м по вул. Чкалова,13.

34. Про розгляд звернення громадянина Когут О.В. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 0,0740 га по вул. Щасливій,2Б для ведення особистого селянського господарства.

35. Про розгляд звернення громадянки Козьолок Н.І. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 0,1000 га по вул. Тракторній,41А для ведення особистого селянського господарства.

36. Про розгляд звернення громадянина Мулярчука В.І. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 0,0600 га по вул. Морозенка,1Б для ведення особистого селянського господарства.

37. Про розгляд звернення громадянина Ніколусь П.М. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 0,1000 га по вул. Ланок,14 для ведення особистого селянського господарства.

38. Про розгляд звернення громадянки Охомуш Л.С. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 0,0600 га по вул. Тракторній,116 для ведення особистого селянського господарства.

39. Про розгляд звернення громадянки Пестонюк О.С. щодо надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки за давністю користування (набувальна давність) площею 0,0257 га по вул. Лісовій,20А для ведення особистого селянського господарства.

40. Про розгляд звернення громадянина Баранова А.В. щодо затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,1367 га по вул. Джерельній,9 кадастровий номер 6810100000:18:005:0127 зі зміною цільового призначення з 01.07 для городництва – землі сільськогосподарського призначення» на «01.03 для ведення особистого селянського господарства - землі сільськогосподарського призначення» з метою передачі у власність.

41. Про розгляд звернення ПП «Поділля-Будінвест» щодо повторного розгляду питання стосовно надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 6700 кв.м по вул. Перемоги,8/4 для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з метою внесення змін до Державного земельного кадастру зі збереженням площі земельної ділянки.

42. Про розгляд звернення громадянина Куровського І.В.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!