Новини

У зв’язку з ремонтом водогону на вулиці С. Бандери з 9 до 15 червня буде змінено маршрути громадського транспорту

З 9 до 16 червня МКП “Хмельницькводоканал” виконуватиме роботи із заміни ділянки водогону на вулиці Степана Бандери, на відрізку від вулиці Зарічанської до Верхньої Берегової.

З 9 до 15 червня рух тролейбусів на вказаній ділянці тимчасово буде припинено.

Маршрути № 8а, 11, 11а, 12 та 18 здійснюватимуть об'їзд через вул. Зарічанську - Старокостянтинівське шосе - проспект Миру.

Тролейбуси маршруту №1 здійснюватимуть розворот через зупинку “Автостанція № 1”, рух тролейбусів по маршруту №1а також тимчасово призупиняється.

Автобусні маршрути курсуватимуть в напрямку з міста у звичному режимі.

В зворотному напрямку:

- маршрут № 21 здійснюватиме рух по проспекту Миру - вул. Свободи - вул. Зарічанською - вул. Бандери та далі за схемою;

- решта автобусних маршрутів здійснюватимуть об’їзд по проспекту Миру - вул. Перемоги - вул. Зарічанською - вул. Бандери.

Адміністрація МКП “Хмельницькводоканал” сподівається на розуміння і просить вибачення за тимчасові незручності, спричинені виконанням необхідних робіт.

 

 

 

 

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!