Новини

В рамках проекту «Fitness city» відбудеться уже п’яте заняття

1 червня о 10.00 на стадіоні «Поділля» Тренер Тетяна Іщенко (спортивний клуб «Літіум») проведе заняття із шейпінгу - комплексу вправ направлених на позбавлення зайвої ваги, зміцнення м'язів та покращення фігури. Результатом систематичних тренувань з шейпінгу є рівномірна корекція фігури, відмінний настрій та міцне здоров'я! Це вже п’яте заняття рамках загальноміського спортивного проекту.

Радимо учасникам взяти із собою пляшку питної води, зручний одяг та гарний настрій.

Проект «Fitness city» триватиме до 31 серпня і усі охочі мають можливість щосуботи о 10.00 долучатися до спортивних занять від кращих тренерів Хмельницького.

В рамках проекту будуть проведені тренування з шейпінгу, пілатесу, кросфіту, пілоксингу, зумби, різноманітні функціональні тренування. Крім того хмельничани мають змогу проголосувати та обрати найкращого тренеру проекту на сторінці заходу.

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у цікавій спортивній події!

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!