Новини

Дитячі роботи прикрасили стіни Хмельницької міської ради

Сьогодні в мистецькій галереї Хмельницької міської ради відбулося відкриття виставки робіт дітей з особливими потребами та дітей, які відзначені стипендіями Хмельницької міської ради у сфері освіти для обдарованих дітей міста. Вже стало гарною традицією напередодні Міжнародного дня захисту дітей проводити в міській раді виставку дитячих робіт. Сьогодні представлено і живопис, і вишивка, і графіка. Роботи дуже яскраві та цікаві, в них є дитяча казковість. Кожна робота цікава та має свою мистецьку родзинку.

Юних художників та гостей свята привітала керуючий справами виконавчого комітету Хмельницької міської ради Юлія Сабій.

«Дитинство – це надзвичайна пора. Вона така кольорова та веселкова. Сьогодні ми дуже раді, що ваші роботи є в міській раді, тішимося, що в нашому місті є надзвичайно обдаровані діти, які створюють прекрасні витвори мистецтв. Ми дуже хочемо, щоб своєю працею ви розвивали свій талант. Ми завжди будемо вас підтримувати. Ви великі молодці і ми вами надзвичайно пишаємося», - сказала Юлія Сергіївна.

Також діти підготували невеличку концертну програму під час якої читали вірші, виконували музичні та танцювальні композиції. Цікавим став виступ учасників «Клубу спідкуберів», учнів Хмельницької гімназії №1 ім. В.Красицького. Хлопці на швидкість збирали головоломки та показали наскільки захоплюючим це може бути. Також дали можливість присутнім випробувати свої сили у цьому занятті.

У мистецькій галереї розміщено роботи учнів спеціалізованої загальноосвітньої школи №8, середньої загальноосвітньої школи №21, спеціального загальноосвітнього навчально-виховного закладу «Школа – дитячий садок» для дітей з порушенням слуху та вихованців Палацу творчості дітей та юнацтва.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!