Новини

92 пари близнят і двійнят вийшли на парад у Хмельницькому

Вдвічі більше посмішок, позитиву та гарних вражень. У Хмельницькому відбувся восьмий парад близнят. Його організовує управління молоді та спорту Хмельницької міської ради. Кожного року участь у заході бере усе більше дітей. Цьогоріч пройти центральною вулицею міста - Проскурівською виявили бажання 92 пари братиків та сестричок. Також для участі зареєструвалося 3 пари трійнят. Наймолодшим близнюкам, які були у візочках, ще не виповнилося року, найстаршим із запрошених пар – 20 років.

Колона близнят та двійнят почала рух від ТЦ «Дитячий світ». На чолі урочистої ходи карбував крок народний колектив мажореток «Альфа» під супровід муніципального естрадно-духового оркестру.

На майданчику поблизу кінотеатру імені Шевченка, на всіх дітей, які завітали на свято, чекало багато конкурсів, розваг, приємних подарунків і солодощів. Словом усе те, що любить малеча. Учасників параду близнят привітала заступник міського голови Галина Мельник

Дітей розважали аніматори. Близнюки Іван та Андрій Капітанчуки, багаторазові учасники параду близнят у Хмельницькому та столичного параду близнят «Твінс дей», були казковими ведмедями на святі.

Нагадаємо, у 2016 році у Хмельницькому був встановлений рекорд за кількістю учасників параду близнят, тоді у заході взяли участь 88 пар близнюків.

За даними міського перинатального центру, від початку 2019 року у Хмельницькому народилося 22 двійнят.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!