Рішення виконавчого комітету

від 23.05.2019 № 403 "Про включення квартири до числа службових, надання службового житла та виключення квартир з числа службових"

Україна
Хмельницька міська рада
Виконавчий комітет
РІШЕННЯ

від 23.05.2019 № 403

Про включення квартири до числа службових, надання службового житла та виключення квартир з числа службових

 

Розглянувши матеріали, надані відділом обліку та розподілу житлової площі,  звернення Хмельницького апеляційного суду та комунального підприємства «Південно-Західні тепломережі», комунального підприємства «Управляюча муніципальна компанія «Центральна», Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області, квартирно-експлуатаційного відділу міста Хмельницького, керуючись ст. 30 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Житловим кодексом УРСР, Правилами обліку громадян, потребуючих поліпшення житлових умов, і надання їм жилих приміщень в Україні, постановою Ради Міністрів УРСР № 37 від 04.02.1988 року “Про службові жилі приміщення”, виконавчий комітет міської ради 

 

ВИРІШИВ:

 

1. Включити до числа службових однокімнатну квартиру № 64 по вул. П. Мирного, 16/1.

2. Затвердити наказ комунального підприємства «Південно-Західні тепломережі» та надати Морозу Олегу Вікторовичу, — однокімнатну службову квартиру, житловою площею 23,0 кв.м. Квартира належить комунальному підприємству «Південно-Західні тепломережі», надається як службова.

3. Затвердити наказ комунального підприємства «Управляюча муніципальна компанія «Центральна» та надати Муляру Руслану Володимировичу, – однокімнатну службову квартиру, житловою площею 18,0 кв.м. Квартира належить комунальному підприємству «Управляюча муніципальна компанія «Центральна», надається як службова.

4. Виключити з числа службових двокімнатну квартиру, житловою площею 26,1 кв.м, в якій проживає Бучастий Олександр Володимирович., проживає в квартирі з 14.12.2016 року. Потреба у використанні квартири, як службової відпала. Знімається з квартирного обліку.

5. Виключити з числа службових однокімнатну квартиру, житловою площею 14,5 кв.м, в якій проживає Михальчук Іван Миколайович. Потреба у використанні квартири, як службової відпала. Знімається з квартирного обліку.

6. Виключити з числа службових однокімнатну квартиру, житловою площею 18,5 кв.м, в якій проживає Демчук Микола Ігорович, проживає в квартирі з 20.09.2016 року. Виключення квартири із числа службових погоджено з Комісією з контролю та розподілом житла в гарнізонах Збройних Сил України (протокол від 19.03.2019 року № 78). Потреба у використанні квартири, як службової відпала. Знімається з квартирного обліку.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А. Нестерука.

 

Міський голова   О. Симчишин

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!