Проекти рішень виконавчого комітету

Про надання дозволу Хмельницькому обласному благодійному фонду «Благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч» на встановлення зупинки для очікування пасажирами громадського транспорту без встановлення торгівельного павільйону на ділянці дороги по вул. С. Ба

Про надання дозволу Хмельницькому обласному благодійному фонду «Благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч» на встановлення зупинки для очікування пасажирами громадського транспорту без встановлення торгівельного павільйону на ділянці дороги по вул. С. Бандери,  навпроти вул. Підлісної (біля автомийки – напрямок руху «з міста»)

 

З метою забезпечування облаштування необхідною інфраструктурою автобусних маршрутів загального користування та створення додаткових зручностей для пасажирів, розглянувши звернення депутата Хмельницької міської ради Сидорука О.В. та клопотання управління транспорту та зв’язку, керуючись Законами України “Про місцеве самоврядування в Україні”, “Про автомобільний транспорт”, виконавчий комітет міської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1. Надати дозвіл Хмельницькому обласному благодійному фонду «Благодійний фонд Сергія Лабазюка «Ми поруч» на встановлення зупинки для очікування пасажирами громадського транспорту без встановлення торгівельного павільйону, площею 20 м2 на ділянці дороги по вул. С. Бандери,  навпроти вул. Підлісної (біля автомийки – напрямок руху «з міста») на умовах благоустрою та подальшого прибирання прилеглої території.

2. Управлінню житлово-комунального господарства розробити проект встановлення зупинки та схему організації дорожнього руху, які подати на узгодження до відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції в Хмельницькій області Департаменту патрульної поліції та затвердження виконавчого комітету.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на управління транспорту та зв’язку, управління житлово-комунального господарства та заступника міського голови А. Бондаренка.

 

Міський голова   О. Симчишин

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!