Новини

Відбудеться засідання постійної комісії

21 травня о 17.00 в зеленій залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста

 

Розгляд проектів рішень, що виносяться на засідання виконавчого комітету:

1. Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції щодо передачі в тимчасове безоплатне користування нежитлового приміщення міської комунальної власності по вул.Володимирській,77.

2. Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції щодо передачі в тимчасове безоплатне користування нежитлового приміщення міської комунальної власності по вул.Проскурівського підпілля,71.

3. Про погодження умов передачі в оренду нежитлових приміщень міської комунальної власності (І.Франка,28).

4. Про погодження умов передачі в оренду нежитлових приміщень міської комунальної власності (Волочиська,6).

5. Про передачу в оренду частини нежитлового приміщення в будівлі по вул.Проскурівській,4/3 (Євтушок).

6. Про передачу в оренду нежитлових приміщень міської комунальної власності ТОВ «ТМ АРТІ».

7. Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції щодо передачі в тимчасове безоплатне користування нежитлових приміщень міської комунальної власності по вул.Проскурівського підпілля,203 та по вул.Пилипчука,67.

8. Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції щодо передачі в тимчасове безоплатне користування нежитлового приміщення міської комунальної власності по вул.Кам’янецькій,74.

9. Про передачу в тимчасове безоплатне користування нежитлового приміщення міської комунальної власності по вул. Курчатова, 90.

10. Про продовження строку оренди нежитлових приміщень міської комунальної власності.

11. Про внесення змін до рішень виконавчого комітету.

12. Про внесення змін в пункт 6 додатку до рішення виконавчого комітету від 28.03.2019р. №216.

13. Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції щодо передачі в оренду виконавчому комітету Хмельницької міської ради нежитлового приміщення міської комунальної власності.

Доповідає: в. о. начальника управління комунального майна Федоченко Наталія Анатоліївна.

14. Різне.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!