Новини

×

Error message

  • Notice: Trying to get property of non-object in _weather_parse_forecast() (line 219 of /home/khmgov/public_html/sites/all/modules/contrib/weather/weather_parser.inc).
  • Warning: Invalid argument supplied for foreach() in _weather_parse_forecast() (line 219 of /home/khmgov/public_html/sites/all/modules/contrib/weather/weather_parser.inc).

Секретар міської ради поспілкувався із мешканцями мікрорайону Гречани під час виїзного прийому

Відбувся черговий виїзний прийом мешканців з особистих питань. Цього разу мешканці мікрорайону Гречани спілкувалися із секретарем Хмельницької міської ради Михайлом Криваком. Люди були досить активними і прийшли на прийом із питаннями, які в більшості стосувалися комунальної галузі.

Так, мешканці вулиці Ручковської просили про капітальний ремонт та благоустрій дороги. За їх словами, дорожнього покриття там взагалі немає. Михайло Михайлович пообіцяв розглянути це питання та дати доручення підсипати дорогу щебнем.

«Мешканці Хмельницького бачать як багато позитивних змін відбувається в місті за останні роки – ми ремонтуємо дороги, відновлюємо освітлення, але чим більше зроблено, тим більше звернень нам надходить, адже люди бачать, що є результат. Ми намагаємося охопити усі мікрорайони міста, щоб усі хмельничани відчували зміни на краще», - наголосив Михайло Кривак.

Два звернення стосувалося асфальтування провулку Залізничного. За словами мешканців, під час дощу щебінь, яким всипана дорога, змиває на вулицю Залізничну і таким чином псується дорожнє покриття.

Мешканка провулку Польового просила звернути увагу на дерев’яні опори вуличного освітлення. За словами жінки, вони знаходяться в аварійному стані.

Встановлення євроконтейнерів для сміття, облаштування прибудинкових територій та дитячих майданчиків, вуличного освітлення, відновлення зупинки «За вимогою» на вулиці Волочиській після капітального ремонту дорожнього покриття - саме такі питання було озвучено під час виїзного прийому. Загалом до секретаря міської ради звернулося 14 хмельничан, які озвучили 23 проблемних питання.

На всі питання Михайло Михайлович дав детальні роз’яснення та запевнив, що мешканці мікрорайону, які завітали на прийом, отримають вичерпні відповіді.

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!