Новини

Запрошуємо хмельничан та гостей міста до музею історії міста на історичну костюмовану вечірку

18 травня музей історії міста Хмельницького гостинно відкриє двері в рамках акції «Європейська ніч музеїв». Мистецька акція щорічно дивує поціновувачів інтелектуального дозвілля не лише можливістю безкоштовно ознайомитися з музейною експозицією та зробити захоплюючі селфі, а й взяти участь в інтерактивних видовищах та іграх.

«Європейська ніч музеїв-2019» у музеї історії міста Хмельницького – це:

– інтерактивний формат історичної костюмованої вечірки;

– реконструкція проскурівського ілюзіону «Модерн», де ви ознайомитесь з найпопулярнішими фільмами німого кінематографу початку ХХ століття та культурними традиціями його подачі;

– історичні перформанси, фанти та костюмовані арт-репризи у стилі різних епох;

– знайомство з середньовічним героєм, який навчить вас грати в найбільш популярні азартно-інтелектуальні ігри часів Середньовіччя;

– а на десерт – частування проскурівськими смаколиками за чаюванням зі справжнього самовару на дровах та кава по-проскурівськи!

Про свою участь в інтерактивному дійстві заявили ГО «Хранителі спадщини», хмельницькі реконструктори та волонтери музею історії міста Хмельницького.

Запрошуємо усіх бажаючих відвідати Музей історії міста Хмельницького рамках акції «Європейська ніч музеїв»!

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!