Новини

Відбудеться засідання постійної комісії

14 травня 2019 о 10.30  в сесійній залі міської ради відбудеться засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації

1. Про розгляд місцевої ініціативи щодо створення Центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю (друге засідання).

2. Про розгляд місцевої ініціативи щодо будівництва спортивного майданчика з штучним покриттям на території НВК №31 та встановлення сучасної безпечної огорожі навколо зазначеного закладу (друге засідання).

3. Про делегування представника від постійної комісії з питань охорони здоров’я, соціальної політики, гуманітарних питань та розвитку громадянського суспільства, свободи слова та інформації для включення у склад комісії з визначення закладів освіти приватної форми власності, яким буде надаватися фінансування з бюджету м. Хмельницького.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!