Новини

За програмою співфінансування відремонтовано дах ще одного житлового будинку

Днями ще один новий дах з’явився на житловому будинку №87/4, що на вулиці Грушевського. Мешканці двоповерхового будинку, згуртувавшись, вирішили взяти участь у міській програмі співфінансування і таким чином виконати капітальний ремонт старої шиферної покрівлі. Звісно, більша частина витрат випала на міський бюджет, тому мешканці змогли значно заощадити на капітальному ремонті, адже цей вид робіт не входить у ціну на управління будинком. Мешканцям двоповерхівки ремонт покрівлі обійшовся лише за 40 тисяч гривень. Решту коштів (160, 1 тис. грн) спрямовано з міського бюджету.

У Хмельницькому діє міська Програма співфінансування робіт з реконструкції покрівель багатоквартирних житлових будинків, розрахована на 2018-2022 роки. Дія Програми поширюється на співвласників багатоквартирних житлових будинків (власників квартир та нежитлових приміщень у багатоквартирному будинку (гуртожитку)), що перебувають в управлінні (обслуговуванні) управляючих компаній (житловоексплуатаційних організацій) всіх форм власності та ОСББ.

Розмір співфінансування робіт з реконструкції покрівель багатоквартирних житлових будинків залежать від віку будинку. Чим старіша багатоповерхівка, тим більшу суму спрямовують з казни міста.

Замовником ремонтних робіт є управління житлово-комунального господарства Хмельницької міської ради, яке залучає для їх виконання підрядні організації.

За інформацією відділу з експлуатації та ремонту житлового фонду управління, з початку року в рамках програми співфінансування, крім будинку на вул. Грушевського, 87/4, відремонтовано покрівлю будинку №5/3, що на вулиці Пилипчука. Заявки на виконання аналогічних робіт також подали жителі ще декількох будинків міста, розташованих за адресами: вул. Сковороди, 14; Вайсера, 4/2; проспект Миру, 93; Старокостянтинівське шосе, 8. Вже виготовлено проектно-кошторисну документацію.

Аби скористатися програмою варто звернутися до управління житлово-комунального господарства міської ради за адресою: місто Хмельницький, вул. Проскурівська, 1, або за номером телефону: 79-57-65.

З Програмою співфінансування робіт з реконструкції покрівель багатоквартирних житлових будинків м.Хмельницького на 2018-2022 роки можна ознайомитись тут.

Додаток до рішення сесії міської ради від 04.07.2018р. №31.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!