Новини

У Хмельницькому стартував фестиваль оркестрових шоу-програм «АртМажорШоу»

Показовими виступами колективу мажореток «Альфа» Хмельницького муніципального естрадно-духового оркестру та номерами мажорет-колективів з Угорщини 9 травня розпочався фестиваль оркестрових шоу-програм «АртМажорШоу».

Сьогодні, у перший фестивальний день, відбувся брифінг за участю міського голови Олександра Симчишина, організаторів та учасників фестивалю.
Фестивальна програма включає вуличні концерти, дефіле та променад оркестрів, батл кращих духових оркестрів України, сольний концерт Національного президентського оркестру у філармонії та унікальне театрально-музичне шоу – театр оркестрів «Місто не спить» просто неба у середмісті, у небаченому «амфітеатрі».
Художній керівник та головний диригент Національного президентського оркестру, Народний артист України Анатолій Молотай висловив захоплення, що у місті проводиться фестиваль саме такого спрямування.

Окрім вуличних шоу, фестиваль включає виступ Національного президентського оркестру у Хмельницькій обласній філармонії. Концерт відбудеться у суботу, 11 травня, о 17.00 годині. Вхід вільний.  

Проект здійснюється за підтримки Українського культурного фонду.

Учасники фестивалю:

Національний президентський оркестр
Оркестр військово – музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України (м. Чернігів)
Естрадний оркестр Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області
Хмельницький муніципальний естрадно – духовий оркестр
Народний художній колектив естрадно – духова студія «Сувенір»  (м. Київ)
Оркестр барабанщиць «Студія 117» (м. Одеса)
Колектив мажореток «Іріс» (Угорщина)
Народний колектив мажореток «Альфа» (м. Хмельницький)

Організатори «ARTMAJORSHOW»
Управління культури і туризму Хмельницької міської ради
Хмельницька дитяча школа мистецтв
Хмельницький муніципальний естрадно – духовий оркестр
Хмельницький міський будинок культури

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!