Новини

Запрошуємо хмельничан та гостей міста відвідати виставку VI «Київського весняного фотовернісажу»

8 травня о 16.00 в приміщенні Хмельницького музею-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56) відбудеться відкриття виставки VI «Київського весняного фотовернісажу».

Організатором фотопроекту «Київський весняний вернісаж» є Київська організація Національної спілки фотохудожників України (КО НСФХУ). Реалізація фотопроекту здійснюється з метою професійної і творчої демонстрації кращих здобутків українських фотомитців. Основна ідея фотопроекту – продовження традицій класичної та прийняття викликів сучасної фотографії в різноманітних стильових напрямках фотомистецтва. Всі світлини даного фотопроекту об'єднані темою весняного пробудження і торжества життя.
Фотопроект є відкритим заходом: право участі в ньому мають фотохудожники НСФХУ та широкий загал авторів-аматорів з різних областей України. З метою забезпечення об’єктивності та прозорості в оцінюванні поданих світлин робота журі проходила без прив'язки до імен учасників.
На розгляд журі були представлені світлини 50 авторів з Києва, регіонів України та зарубіжжя. За підсумками голосування 27 автори з Short List були відзначені дипломами Київської організації. Відкриття першої підсумкової виставки VI Київського весняного фотовернісажу відбулось 4 квітня у Камінному залі НІАМ "Київська фортеця".
На виставці експонуються роботи в наступних номінаціях:

- пейзаж (весняний та літній);

- міський пейзаж, архітектура;

- природа, макрозйомка;

- натюрморт;

- жанр;

- сюжети із застосуванням ефектів та цифрових трансформацій у різноманітних стилях.

Показ робіт триватиме до 25 травня.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!