Новини

Оформити субсидію можна в громадських приймальнях управління праці та соціального захисту населення

Управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради інформує, що в громадських приймальнях управління за місцем проживання здійснюється прийом громадян з питання призначення субсидії на новий період з травня 2019 року.

Відповідно до діючого законодавства нову Заяву про призначення та надання житлової субсидії у грошовій формі через АТ «Ощадбанк» та Декларацію про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії з 1 травня 2019 року, подають особи із домогосподарств, що не отримували житлову субсидію в попередньому періоді, отримували житлову субсидію за рішенням комісії, як виняток, окрім непрацюючих, непрацездатних пенсіонерів, яким надано виняток на понаднормову площу, в складі сім’ї сталися зміни зареєстрованих або фактично проживаючих осіб, відбулися зміни в майновому стані домогосподарств.

Іншим домогосподарствам, що отримували субсидію в попередньому періоді, буде проведено перерахунок автоматично на новий термін.

Просимо звернути увагу, що всі домогосподарства, які претендують на отримання субсидії не повинні мати заборгованості за житлово-комунальні послуги, що перевищує місячну вартість послуг.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!