Рішення міської ради

Про надання дозволу Хмельницькій міській лікарні на списання з балансу магнітно-резонансного томографа шляхом відчуження (продажу)

 

 

УКРАЇНА
ХМЕЛЬНИЦЬКА МІСЬКА РАДА


Рішення тридцятої сесії

№103 від 17.04.2019 р.

 

Про надання дозволу Хмельницькій міській лікарні на списання з балансу магнітно-резонансного томографа шляхом відчуження (продажу)

 

Розглянувши пропозицію постійної комісії з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням тринадцятої сесії Хмельницької міської ради від 14.12.2011р. №4 «Про затвердження Положення про порядок списання майна, що є комунальною власністю територіальної громади м.Хмельницького і перебуває на балансі комунальних підприємств, засновником яких є Хмельницька міська рада, та втрату чинності п.3 рішення 21 сесії міської ради від 11.07.2001р. №1» та рішенням двадцять восьмої сесії Хмельницької міської ради від 30.10.2013р. №11 «Про впорядкування управління об’єктами комунальної власності територіальної громади міста Хмельницького», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл Хмельницькій міській лікарні на списання з балансу магнітно-резонансного томографа типу PANORAMA 0.23 T PHILIPS, 2004 року випуску, інвентарний номер 10470003, первісною вартістю 7 936 346,00 грн., знос 7 936 346,00 грн., залишковою вартістю 0,00 грн. шляхом відчуження (продажу) на конкурентних засадах, у зв’язку з недоцільністю проведення відновлювального ремонту.

2. Відповідальність за виконання рішення покласти на управління охорони здоров’я Хмельницької міської ради.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань роботи житлово-комунального господарства, приватизації та використання майна територіальної громади міста.

 

Міський голова О.Симчишин

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!