ПОРЯДОК ДЕННИЙ чергового засідання виконавчого комітету 25 квітня 2019 року

ПОРЯДОК ДЕННИЙ чергового засідання виконавчого комітету 25 квітня 2019 року

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

чергового засідання виконавчого комітету

25 квітня 2019 року           14.00

  1.  

Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції щодо передачі в тимчасове безоплатне користування нежитлового приміщення міської комунальної власності по вул. Гагаріна, 13/1.

  1.  

Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції щодо внесення змін до рішення тридцять восьмої сесії Хмельницької міської ради від 08.09.2010 р. №19.

  1.  

Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції щодо передачі в оренду виконавчому комітету Хмельницької міської ради нежитлового приміщення міської комунальної власності.

  1.  

Про погодження умов передачі в оренду нежитлових приміщень міської комунальної власності.

  1.  

Про передачу в оренду бюджетній установі нежитлового приміщення міської комунальної власності в будівлі по вул. Проскурівській, 56.

  1.  

Про передачу в оренду нежитлового приміщення міської комунальної власності за результатами конкурсу.

  1.  

Про продовження строку оренди нежитлових приміщень міської комунальної власності.

  1.  

Про розгляд заяви приватного підприємства «Віскарія».

  1.  

Про розірвання договору оренди частини нежитлового приміщення в будівлі по вул. Проскурівській, 4/3 та втрату чинності підпункту 1.33 пункту 1 рішення виконавчого комітету від 26.07.2019 № 556.

Доповідає: Кшемінська Валентина Степанівна, в.о. начальника управління комунального майна

  1.  

Про встановлення тарифу на послугу з користування модульною громадською вбиральнею на вул. Проскурівській, 4/3 міському комунальному підприємству по утриманню нежитлових приміщень комунальної власності.

  1.  

Про внесення змін в додаток до рішення виконавчого комітету від 14.02.2019 р. №99

Доповідає: Смертельний Олександр Васильович, директор міського комунального підприємства по утриманню нежитлових приміщень комунальної власності

  1.  

Про затвердження акту безоплатної приймання-передачі в комунальну власність територіальної громади міста квартир, які належать територіальним громадам сіл, селищ, міст Хмельницької області в особі Хмельницької обласної ради.

  1.  

Про затвердження спільного рішення командування та житлово-побутової комісії військової частини 3053 Національної гвардії України про прийняття на квартирний облік за місцем роботи.

  1.  

Про квартирний облік при виконавчому комітеті міської ради

  1.  

Про надання житла громадянам міста.

Доповідає: Коростіль Анатолій Миколайович, завідувач відділу обліку та розподілу житлової площі

  1.  

Про встановлення опіки над майном дитини, позбавленої батьківського піклування, Хіміч Олени Сергіївни.

  1.  

Про затвердження висновку служби у справах дітей про підтвердження місця проживання дитини, Чугуєва Олександра Миколайовича, 25.12.2010 року народження, для її тимчасового виїзду за межі України.

  1.  

Про призначення Квітайло Раїси Андріївни опікуном малолітніх онук: Байкової Софії Сергіївни, 12.10.2007 року народження, Байкової Марії Сергіївни, 12.10.2007 року народження.

  1.  

Про втрату малолітньою Лисюк Аліною Іванівною, 15.11.2018 року народження, статусу дитини, позбавленої батьківського піклування.

  1.  

Про відмову в наданні дозволу на реалізацію нерухомого майна, право користування яким мають Джафарова А.Е., 31.03.2014 р.н., Джафарова Г.Е., 24.08.2015 р.н.

  1.  

Про дозвіл на здійснення правочинів стосовно майна, співвласниками якого є та право користування яким мають малолітні, неповнолітні.

Доповідає: Дика Світлана Михайлівна, начальник служби у справах дітей

  1.  

Про погодження статуту громадського формування з охорони громадського порядку «Профі-буд».

Доповідає: Шкабура Юрій Юхимович, завідувач відділу з питань оборонно-мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами

  1.  

Про призначення Глущенко Тетяни Денисівни помічником Лукашова Олександра Івановича, який за станом здоров’я не може самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки.

Доповідає: Ткач Борис Васильович, начальник управління охорони здоров’я

  1.  

Про надання одноразової матеріальної допомоги громадянам – мешканцям м. Хмельницького. (Адамчук)

  1.  

Про надання одноразової матеріальної допомоги громадянам – мешканцям м. Хмельницького. (Алєшко)

  1.  

Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції про затвердження Положення про порядок виплати грошової винагороди за земельну ділянку для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території м. Хмельницького учасникам бойових дій та особам з інвалідністю внаслідок війни.

Доповідає: Воронецький Словян Ількович, начальник управління праці та соціального захисту населення

  1.  

Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозицій про надання згоди громадянину Кальницькому Івану Миколайовичу на безоплатну передачу в комунальну власність територіальної громади міста мережі водопостачання та зменшення розміру пайової участі у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури міста.

  1.  

Про надання дозволу управлінню капітального будівництва департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів передати на баланс міського комунального підприємства кінотеатр ім. Т. Г. Шевченка вартість виконаних робіт

Доповідає: Поліщук Тетяна Миколаївна, начальник управління капітального будівництва

  1.  

Про внесення змін в додаток до рішення виконавчого комітету від 22.01.2015 р. №16 із змінами.

Доповідає: Луков Олександр Васильович, начальник управління з питань екології та контролю за благоустроєм міста

  1.  

Про внесення змін та доповнень в рішення виконавчого комітету від 19.07.2018 року №524.

Доповідає: Шепурев Сергій Валерійович, в.о. начальника управління транспорту та зв’язку

  1.  

Про затвердження коефіцієнту співвідношення безплатних та платних пасажирів по Хмельницькому комунальному підприємству «Електротранс».

Доповідає: Паламарчук Віктор Анатолійович, директор Хмельницького комунального підприємства «Електротранс»

  1.  

Про затвердження Актів визначення розміру збитків, заподіяних внаслідок використання земельних ділянок без правовстановлюючих документів та втрату чинності підпунктів рішення виконкому.

  1.  

Про надання дозволу на встановлення тимчасового металевого гаража громадянину Березі Василю Володимировичу.

  1.  

Про визнання пункту рішення таким, що втратив чинність та надання дозволу на встановлення тимчасового металевого гаража громадянину Круппі Сергію Йосиповичу по вул. Перемоги, 3.

  1.  

Про надання дозволу громадянці Бугаєнко Катерині Григорівні на встановлення тимчасового металевого гаража біля житлового будинку по вул. Ранковій, 5

  1.  

Про надання дозволу на встановлення тимчасового металевого гаража громадянці Кушті Таїсії Пилипівні.

  1.  

Про надання дозволів на розміщення зовнішньої реклами. (ФОП Олійнику)

  1.  

Про надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами. (ФОП Костишиній)

Доповідає: Чорнієвич Олександр Богданович, директор департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів

  1.  

Про внесення на розгляд сесії міської ради пропозиції про надання згоди на безоплатну передачу в комунальну власність територіальної громади міста квартир, які перебувають у власності держави Україна в особі Державної служби України з надзвичайних ситуацій та в оперативному управлінні Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області та 1 Державного пожежно-рятувального загону Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області.

  1.  

Про створення комісії з питань безоплатної передачі в комунальну власність територіальної громади міста мереж зовнішнього освітлення за адресою: вулиця Старокостянтинівське шосе, 5/2-А ОСББ «Затишок + 1» в м. Хмельницькому.

  1.  

Про створення комісії з питань безоплатної передачі в комунальну власність територіальної громади міста мереж зовнішнього освітлення за адресою: вулиця Старокостянтинівське шосе, 5/4-Б та вулиця Старокостянтинівське шосе, 5/4-В ОСББ «Затишок + 2» в м. Хмельницькому.

  1.  

Про затвердження акта безоплатної приймання-передачі в комунальну власність територіальної громади міста зовнішніх мереж зовнішнього освітлення за адресою: вул. Вінницька, 1, ОСББ «Верхневокзальне» в м. Хмельницькому.

Доповідає: Новачок Василь Пилипович, начальник управління житлово-комунального господарства

  1.  

Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 09.02.2012 р. № 166 із внесеними змінами.

Доповідає: Сабій Юлія Сергіївна, керуючий справами виконавчого комітету

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!