Новини

Хмельничани показують високі результати на Чемпіонаті світу «Abu Dhabi World 2019» з бразильського джиу-джитсу

З 20 до 27 квітня в Абу-Дабі (Об’єднанні Арабські Емірати) триває грандіозна подія в світі бразильского джиу-джитсу – «Abu Dhabi World». В рамках цього заходу відбудеться чотири чемпіонати із орієнтованою кількістю учасників понад 10500 спортсменів.

На першому чемпіонаті, який стартував 20 квітня «Abu Dhabi World Jiu Jitsu Festival & Parajiu-Jitsu 2019» представники міста Хмельницький вибороли нагороди:

- Злата Гончар– перше місце (Academy MMA "Damask");

- Максим Коліщак – перше місце (Академія БДД);

- Євген Коліщак – друге місце (Академія БДД);

- Владислав Луцков – друге місце (Академія БДД).

21-22 квітня стартував чемпіонат «Abu Dhabi World Youth Jiu—Jitsu Championship 2019». В даному чемпіонаті виступають діти від 10 до 17 років. Конкуренція у категоріях дуже серйозна. За результатами поєдинків Аміна Гончар виборола золоту нагороду (Academy MMA "Damask").

Вікторія Панченко провела п’ять поєдинків та у фіналі поступилася спортсменці з Казахстану, в результаті виборола срібну нагороду (Академія БДД).

Анастасія Борейчук виборола срібло провівши два поєдинки, першу сутичку закінчила достроково больовим прийомом (Академія БДД).

Олександра Кобяшева виборола бронзову нагороду серед оранжевих та зелених поясів (Академія БДД).

Вітаємо спортсменів та тренерів Ростислава Рибака, Марину Рибак (Академія бразильского джиу-джитсу) та Дмитра Павлюка (Академія змішаних бойових мистецтв «Дамаск») з високими спортивними результатами.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!