Новини

Електронну петицію щодо заборони розташування державних лотерей (ігрових автоматів) в житлових будинках підтримано

Електронну петицію щодо заборони розташування державних лотерей (ігрових автоматів) в житлових будинках підтримали члени виконавчого комітету Хмельницької міської ради під час чергового засідання. Дану петицію було розміщено на сайті Хмельницької міської ради і вона набрала 517 із необхідних 500 голосів. Авторів петиції хвилює безпека мешканців будинків, в яких розташовуються подібні ігрові заклади.

«Ми пропонуємо петицію взяти до відома і підготувати проект рішення у вигляді звернення до відповідних структур для наведення порядку у цій сфері, який розглянемо на засіданні чергової сесії міської ради. Ми отримуємо багато скарг з приводу розміщення ігрових автоматів у житлових будинках», - наголосив Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

Члени виконкому підтримали рішення внести на розгляд сесії міської ради пропозицію про звернення до Верховної Ради України, Президента України, Кабінету Міністрів України, Генеральної прокуратури України, Національної поліції України щодо внесення змін до законодавства, що регулює сферу азартних ігор, упорядкування діяльності та розташування гральних закладів.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!