Новини

Карному розшуку в Україні виповнюється 100 років

З цієї нагоди у приміщенні головного управління Національної поліції України у Хмельницькій області відбулися урочистості, на які запросили працівників поліції, карного розшуку, ветеранів органів внутрішніх справ та Національної поліції, які були і є ударною силою правоохоронної системи. Адже на їхні плечі покладається найважча робота з розкриття злочинів, встановлення та затримання небезпечних злочинців, розшуку безвісти зниклих. В урочистому зібранні взяв участь секретар міської ради Михайло Кривак.

«Шановні працівники поліції, карного розшуку та ветерани служби! Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди 100-річчя карного розшуку України. Переказую вам вітання від міського голови Олександра Симчишина, виконавчого комітету та депутатського корпусу Хмельницької міської ради – зазначив Михайло Кривак, звертаючись до присутніх. - Також хочу висловити вам глибоку вдячність і від громади міста Хмельницького за вашу нелегку повсякденну працю, небезпечну службу, завдяки якій хмельничани почувають себе захищеними. Завдяки кінематографу ваша робота овіяна певним ореолом романтизму. Але навіть пересічні люди знають наскільки небезпечною і дуже важливою є ваша робота».

Секретар міської ради побажав усім працівникам карного розшуку міцного здоров'я, особистого щастя, успіхів у нелегкій, але дуже потрібній роботі, щоб у кожному двобої із злочинністю вони завжди виходили переможцями.

Служба карного розшуку пов’язана з ризиком, не прощає легкодухості і дилетантства, вимагає залізної волі і найвищого професіоналізму. Тому у розшуку працюють люди, по-справжньому віддані своїй справі.

Під час урочистого зібрання кращих з кращих працівників карного розшуку, відповідно до розпорядження Хмельницького міського голови Олександра Симчишина, було нагороджено грамотами Хмельницької міської ради та подарунками. Цих відзнак вони удостоєні за належне надання поліцейських послуг у сфері протидії злочинності, ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм та з нагоди 100-річчя створення карного розшуку в Україні.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!