Новини

Міська дитяча стоматологія отримала нове приміщення та обладнання

Просторі яскраві кабінети, нове обладнання, ігрові зони - все це зустрічає маленьких пацієнтів у капітально відремонтованому крилі дитячої поліклініки, де відтепер розташується стоматологія для найменших.
"Капремонт приміщень обійшовся у 1 мільйон 500 тисяч гривень, ще 500 тисяч витратили на нове обладнання. Частину обладнання, яке було в хорошому стані, перевезли із старої стоматології. На майбутнє збираємся купувати і автоклави, і стоматлабораторію, і додаткові установки", - розповів Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.
За словами Олександра Сергійовича, рішення "переселити" стоматологію в комфортніші умови виникло два роки тому.
Зараз тривають ремонти і в інших відділеннях дитячої лікарні.

"Це обов'язково капітальні ремонти із придбанням нового обладнання. Хочемо відділення за відділенням оновити весь заклад», - пояснив Олександр Симчишин.
До слова, віднедавна у Хмельницькій дитячій міській стоматології з'явилася можливість лікування дітей під загальною анестезією.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!