Розпорядження міського голови

від 09.04.2019 № 95-р "Про поховання у секторі почесних поховань"

Україна
Хмельницький міський голова
РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 09.04.2019 № 95-р

Про поховання у секторі почесних поховань

 

Розглянувши клопотання керуючого справами виконавчого комітету Ю. Сабій, з метою увічнення пам’яті, забезпечення вшанування та гідного поховання військовослужбовця, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішенням виконавчого комітету Хмельницької міської ради від 28.08.2014 р. № 614 «Про відведення сектору для почесних поховань на території кладовища у мікрорайоні Ракове»:

1. Здійснити поховання у секторі почесних поховань на території кладовища у мікрорайоні Ракове Неживого Миколи Миколайовича, військовослужбовця 93-ї окремої механізованої бригади, який загинув у зоні проведення операції об’єднаних сил, в районі м. Авдіївка на Донеччині, під час виконання службового обов’язку 08 квітня 2019 року.

2. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови А. Нестерука.

 

Міський голова О. Симчишин

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!