Новини

Хмельницькі школярі перемогли у ІІ етапі Західноукраїнської ліги «Дитяча легка атлетика ІААF»

В Хмельницькій дитячо-юнацькій спортивній школі №3 відбувся ІІ етап Західноукраїнської ліги за програмою «Дитяча легка атлетика ІААF». Представники навчальних закладів з Хмельницького, Тернополя, Луцька, Івано-Франківська, Ужгорода та Вінниці змагалися у ІІ етапі змагань.

“Приємно бачити, що легкоатлетичне обладнання, яке ми нещодавно придбали, має таке ефективне використання. Ліга спочатку була виключно місцевою, а тепер переросла в регіональний формат. Щоразу ми охоплюємо більшу кількість школярів», - сказав Хмельницький міський голова Олександр Симчишин, який теж був присутній на спортивних змаганнях.

За гарною традицією перед початком змагань відбулася розминка для учасників, яку провела керівник гуртка з сучасної хореографії Іванна Стащук. Командний дух підтримали міські команди з чирлідингу.

Учасники продемонстрували свою спритність, швидкість та витривалість у випробуваннях: багатоскок, метання набивного м’яча на довжину, метання спису у довжину, метання вортексу на точність, естафета з бар’єрами, естафета з координаційною драбинкою, а також комплексна естафета «Формула-1».

Місто Хмельницький у Західноукраїнській лізі за програмою IAAF «Дитяча легка атлетика» представляють школярі 5 класів загальноосвітньої школи №29, які є переможцем міських змагань.

Отже, результати ІІ етапу Західноукраїнської ліги за програмою IAAF «Дитяча легка атлетика»:

І місце - Хмельницький

ІІ місце - Тернопіль

ІІІ місце - Івано-Франківськ

ІV місце - Луцьк

V місце - Ужгород

VI місце — Вінниця.

ІІІ фінальний етап відбудеться в місті Івано-Франківськ 15 квітня. Бажаємо успіхів та перемоги.

Подарунки надали партнери заходу: мережа дитячих магазинів “Чудо Острів”, магазин дитячого взуття "L.I.Y.A", фірма “Молокія”, фірма “Laska” та мобільний оператор “lifecell”.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!