Проекти рішень міської ради

Про внесення змін до рішення шостої сесії Хмельницької міської ради від 18.05.2016 №15 «Про затвердження Комплексної програми мобілізації зусиль Хмельницької міської ради та Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області по забезп

 

Про внесення змін до рішення шостої сесії Хмельницької міської ради від 18.05.2016 №15 «Про затвердження Комплексної програми мобілізації зусиль Хмельницької міської ради та Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області по забезпеченню надходжень до бюджетів усіх рівнів на 2016-2020 роки»

 

Розглянувши пропозицію виконавчого комітету Хмельницької міської ради та звернення Головного управління  Державної фіскальної служби у Хмельницькій області щодо внесення змін в Комплексну програму мобілізації зусиль Хмельницької міської ради та Головного управління ДФС у Хмельницькій області по забезпеченню надходжень до бюджетів усіх рівнів на 2016 – 2020 роки, з метою покращення якості обслуговування платників податків у м. Хмельницькому та забезпечення збільшення надходжень до міського бюджету, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до рішення шостої сесії міської ради від 18.05.2016 №15 «Про затвердження Комплексної програми мобілізації зусиль Хмельницької міської ради та Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області по забезпеченню надходжень до бюджетів усіх рівнів на 2016-2020 роки», а саме:

1.1. Додатки 1-3 Комплексної програми викласти в новій редакції (додаються);

1.2. Додаток 4 Комплексної програми виключити.

2. Відповідальність за виконанням рішення покласти на заступника міського голови А.Бондаренка.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів та децентралізації.

 

Міський голова О.Симчишин

File link
Size: 174 КБ
Extension: pdf

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!