Новини

Сьогодні працівники житлово-комунальної галузі приймають вітання та подарунки з нагоди професійного свята

В Хмельницькій дитячій школі мистецтв з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення відбулися урочисті заходи. Професіоналів, які своєю щоденною працею дбають про добробут та комфорт хмельничан, привітав Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

«В комунальній сфері не буває періоду коли ти щось закінчуєш. Ми з вами певно єдина професія, яка має 365, а у високосний рік 366 робочих днів. Мені дуже приємно, що цю зиму ми з вами відпрацювали непогано, були певні недопрацювання, але певно ніколи не буде того моменту в житлово-комунальній сфері, коли можна буде сказати, що ми зробили все. Ми постійно маємо з вами вдосконалюватися - прибирати ще чистіше, подавати воду ще кращої якості і так далі», - сказав Олександр Сергійович, вітаючи присутніх в залі.

Також з нагоди свята Олександр Симчишин вручив шести представникам галузі ключі від квартир.

"Вже понад 130 наших працівників комунальних підприємств за три роки отримали нове житло. Сьогодні - ще шестеро. Сподіваємося, що такі подарунки спонукатимуть всіх працювати зі ще більшою віддачею", - сказав міський голова.

Далі урочистості продовжилися святковим концертом.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!