Новини

Депутати Хмельницької міської ради продовжують звітувати перед виборцями

Вчора відбувся звіт депутата Хмельницької міської ради Людмили Головко перед мешканцями виборчого округу №35, що у мікрорайоні Дубове. Людмила Леонтіївна очолює комісію з питань охорони здоров’я, соціальної політики, є членом депутатської групи "Рівні можливості» та комісії Хмельницької міської ради з питань поновлення прав реабілітованих. Також є особою, яка делегована для роботи у складі Госпітальної ради Хмельницького госпітального округу.

Протягом 2018 року на території округу було виконано капітальний ремонт покриття провулку Суворова, в тому числі коригування кошторисної документації та експертиза 755 м. кв. на суму 360 тис. 535 грн. Капітально відремонтовано покриття провулку Болотного, в тому числі виготовлено робочий проект та проведено експертизу 977,5 м. кв. на суму 827 тис. 807 грн.

Виконано робочий проект на капітальний ремонт покриття внутрішньоквартального проїзду, від вулиці Козацької, 54/1 до вулиці Гастелло, 6/1, вартістю 22 тис. 899 грн.

Проведено інженерно-геодезичні вишукування робочого проекту на капітальний ремонт вулиці Козацької, від вулиці Толстого до вулиці Сіцінського, на суму 17 тис. 244 грн.

Також зроблено інженерно-геодезичні вишукування робочого проекту на капітальний ремонт вулиці Козацької, від вулиці Сіцінського до вулиці Купріна, вартістю 27 тис. 607 грн.

Виконано поточний ремонт 180 м. кв. провулку Козацького (115 тис. 332 грн.), 313 м. кв. вулиці Болбочана (114 тис. 138 грн.) та 150 м. кв. внутрішньоквартальної дороги від будинку №54 на вулиці Козацькій до вул. Гайової (54 тис. 881 грн.).

Капітально відремонтовано дитячий майданчик біля житлових будинків №№16/1, 18/1 на вулиці Сіцінського. Вартість робіт становить 79 тис. 937 грн.

На завершення спілкування учасники депутатського звіту – мешканці мікрорайону подякували Людмилі Головко за активну позицію та результативну роботу.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!