Новини

З нагоди Дня добровольця Олександр Симчишин зустрівся із учасниками АТО - вручив відзнаки "Воля і мужність" та сертифікати на відшкодування вартості житла

З нагоди відзначення Дня добровольця міський голова Олександр Симчишин зустрівся із військовими, які не чекаючи наказу першими пішли захищати нашу державу від ворога. Під час спілкування Олександр Симчишин подякував присутнім за їх рішення стати на захист України. Олександр Сергійович вручив двадцятьом хмельницьким бійцям відзнаку "Воля і мужність".

"Ми планували, що нагороджуватимемо такою медаллю бійців всього двічі на рік, але далі зрозуміли, що серед нас - стільки героїв, достойних того, щоб про їх подвиги знали, що нагороджених стає щоразу більше, - сказав міський голова Олександр Симчишин. - День Добровольця - то свято всієї нації, бо наш ворог точно не очікував, що стільки людей кинеться захищати Батьківщину. Саме завдяки добровольцям ми вистояли і переможемо у майбутньому".

Таокж під час зустрічі міський голова вручив двом родинам учасників війни, інвалідів третьої групи, сертифікати на грошове відшкодування вартості житла.
Покращення житлових умов цієї категорії - ініціатива Хмельницького.
Наразі в місті квартири або кошти на їх придбання отримали вже більше 100 родин учасників АТО та сімей загиблих.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!