Новини

Футболісти ДЮСШ №1 перемогли у Міжнародному турнірі

Днями команда ДЮСШ №1 м. Хмельницький та їхній тренер-викладач Андрій Басістий взяли участь у Міжнародному турнірі з футболу серед юнаків 2008 р.н., присвяченому святкуванню 1000-річчя м. Брест. (Республіка Білорусь)

У змаганнях брали участь 16 команд, в тому числі чотири команди з України: ДЮСШ№1 (м. Хмельницький), ФК «Волинь» (м. Луцьк), «Прем’єр-Нива» (м. Вінниця) та ДЮСШ -15 (м. Київ). В групі, де змагалися юнаки ДЮСШ №1 були команди: ЦОР-СК (м. Брест), «Трактор» (м. Мінськ) та «РУХ» (м. Брест)

Ігри проходили у великому спортивному манежі, який відкритий у грудні 2018 року.

В групі «А» грали юнаки ДЮСШ №1.Свої ігри зіграли наступним чином:

ЦОР –СК ( м. Брест) - 5:1

«Трактор» (м. Мінськ) - 2:0

«Рух» (м. Брест) - 6:0

Набравши 9 очок, стали переможцями в своїй групі. На другій стадії турніру, наші хлопці грали з командою ФК «Волинь» м. Луцьк. Основний час гри закінчився з рахунком 1:1(Владислав Сотник), тому для виявлення переможця призначено серію 9-метрових ударів, де влучнішими були юнаки з Хмельницького - 2:1 (Ярослав Кримов, Данило Антонюк) завдяки цій перемозі наша команда вийшли до 1/2 фіналу.

Суперником для наших спортсменів стала команда «Динамо» м. Брест, де здобувши перемогу з рахунком 5:1, команда ДЮСШ №1 вийшла у фінал Міжнародного турніру.

В останні дні турніру команда юнаків ДЮСШ №1, зустрілась з командою «Белкард» м. Гродно. На початку гри, юні футболісти забили швидкий гол, але збільшити рахунок у грі не вдавалося, незважаючи на те, що мали ігрову перевагу над суперником.

Гра закінчилась з рахунком 1:0. Єдиний гол забив Тимофій Коробков. Організатори турніру нагородили призерів кубками та медалями, завдячуючи підтримці своїх вболівальників, команда юнаків 2008 р.н. ДЮСШ №1 м. Хмельницького стала переможцем турніру. Кращий бомбардир команди - Владислав Сотник який забив 6 голів, кращий гравець турніру - Ярослав Кримов.

Під час перебування на турнірі в м. Брест, юнаки не тільки змагалися, а також відвідали цікаву та історичну пам’ятку – Брестську фортецю.

Отримавши захоплення від спортивного манежу та задоволення від результатів ігор на турнірі, діти та їхні вболівальники повернулися додому у чудовому настрої.

У подальшому ми чекаємо від наших вихованців нових досягнень та нових перемог в цій цікавій та неповторній грі – під назвою «Футбол». Вітаємо юних спортсменів та їхнього тренера-викладача Андрія Басістого з перемогою!

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!