Новини

Про виконану роботу перед виборцями відзвітував депутат Богдан Міхняк

Тривають звіти депутатів міської ради перед виборцями. Так, вчора про виконану роботу протягом 2018 року відзвітував депутат Богдан Міхняк. Спілкування із мешканцями округу відбулося в приміщенні бібліотеки-філії №10 (вул. Тернопільська, 32).

За минулий рік було проведено 21 особистий прийом громадян, отримано більше 30 звернень та направлено до міської ради. У зв’язку із соціально - економічною ситуацією в державі та низьким рівнем забезпечення, мешканцям округу постійно надаються матеріальні допомоги за зверненнями.

Завдяки активності жителів, узгодженій роботі депутатського корпусу та профільних управлінь вдалося зробити ряд добрих справ для округу.

Триває капітальний ремонт внутрішньо квартальної дороги 3207,3 м.кв. від буд. №30 до буд. №34/5 по вулиці Тернопільській, завершити роботи заплановано в поточному році.

В будинку на вулиці Тернопільській, 15/1 встановлено 11 металопластикових вікон.

За адресою вулиця Тернопільська, 26 виконано ремонт 144 м.кв. м'якої покрівлі в першому під'їзді та ремонт 2 козирків входу в під'їзд.

В будинку на вулиці Тернопільській, 26а відремонтовано 152 м.кв. м'якої покрівлі у другому під'їзді.

Виготовлена проектно-технічну документацію на розширення прибудинкової території будинку на вулиці Тернопільській, 28.

Встановлено дитячий майданчик, виконано капітальний ремонт ліфта у 2 під'їзді, проведено обрізку дерев на території та облаштовані перилами вхідні сходи в 2 та 4 під’їзд в будинку на вулиці Тернопільській, 30.

В будинку на вулиці Тернопільській, 32 виконано герметизація 410 м.п. стиків та поточний ремонт водопроводу 2, 3 під'їздів.

На вулиці Тернопільській, 34 зроблено поточний ремонт водопроводу у 6 та 7 під'їздах, герметизацію 559 м.п. стиків, капітальний ремонт ліфтів у 3 та 4 під'їздах. В дворі будинку встановлено «лежачі поліцейські».

В будинку на вулиці Тернопільській, 36 виконаний ремонт 188 м.кв. м'якої покрівлі та капітальний ремонт під’їзної дороги до будинку (1457,2 м.кв.).

Капітально відремонтовано дорожнє покриття та пішохідну доріжку та зроблено капітальний ремонт 213 м.кв. м'якої покрівлі в будинку №38 на вулиці Тернопільській, 38.

В будинках на вулиці Тернопільській, №№42-44 виконано ремонт 25 м.кв. сходів та цоколя.

Також в будинку на вулиці Тернопільській, 44 зроблено ремонт 226 м.кв. м'якої покрівлі.

В будинках на вулиці Тернопільській, 44, 38, 36, 42 та вулиці Молодіжній, 15/1 встановлено 160 світлодіодних світильників.

Виконано ремонти під'їздів за адресами: вул. Тернопільська, 32 (1 та 2 під'їзди), вул. Тернопільська, 26а (2 під'їзд), вул. Тернопільська, 26 (2 під'їзд) та вул. Тернопільська, 26/2.

На вулиці Молодіжній виконано поточний ремонт дороги 850 м.кв.

Також виготовлено робочий проект на капітальний ремонт під’їзної дороги від вул. Молодіжної до буд. №8/6 по вул. Молодіжній. Виконання робіт передбачено у 2019 році.

Замінено редуктори лебідок ліфтів в будинка №28 (6 під'їзд), №38 (2 під'їзд), №26а (2 під'їзд), №30/1 (2 під'їзд), №30 (4 під'їзд) на вулиці Тернопільській.

В дворі будинку на вулиці Львівське шосе, 53/1 виконано капітальний ремонт дитячого майданчика.

На перехресті вулиць Львівське шосе - Західно-Окружна зроблено капітальний ремонт та установлення технічних засобів регулювання дорожнього руху.

На прохання мешканців будинку за адресою вулиця Тернопільська, 38 було організовано збори з приводу встановлення лічильників газу, рішення прийнято позитивно.

Учасники депутатського звіту подякували Богдану Міхняку за активну позицію та результативну роботу. В свою чергу Богдан Григорович подякувати небайдужим жителям, які брали активну участь у
реалізації спільної мети - покращення добробуту мікрорайону.

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!