Новини

Завершується будівництво нового дошкільного закладу у мікрорайоні Озерна

У Хмельницькому розвивається мережа закладів освіти. У різних частинах міста з’являються нові об’єкти. Особливу увагу приділено мікрорайону Озерна, у якому наразі працює одна школа та два дитячі садочки, в яких переповнені групи і не вистачає місць для усіх дітей мікрорайону. Аби зняти проблему дефіциту місць у навчальних закладах, за кошти з міського бюджету на Озерній триває будівництво навчально-виховного комплексу та ще одного дитячого садочка. Останній уже завершують будувати. Вже утеплено фасад будівлі та ведуться внутрішні роботи. Дошкільний навчальний заклад розрахований на 215 дітей.

«Завершуємо будівництво великого та сучасного дитячого садочка в мікрорайоні Озерна, на Залізняка, 32. Фініш – орієнтовно за 2 місяці. З 1 вересня дитячий садок буде працювати на повну!» - зазначив міський голова Олександр Симчишин.

 

 

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!