Новини

З 11 березня до 11 квітня прийматимуться заявки на отримання грантів за програмою «Громадські ініціативи»

Оголошується конкурс з визначення одержувачів фінансової підтримки на умовах співфінансування (грантів) у 2019 році, передбачених на реалізацію Програми “Громадські ініціативи” міста Хмельницького на 2016-2020 роки. 

Заявки на участь у конкурсі прийматимуться з 11 березня до 11 квітня 2019 року в електронному та паперовому вигляді. Реєстраційні документи для участі додаються.

Реєстрація мікропроектів, що беруть участь у конкурсі, здійснюється управлінням економіки Хмельницької міської ради за адресою: вул. Гагаріна, 3, каб.116, тел.: 76 44 26.

Пріоритетним напрямом реалізації програми «Громадські ініціативи» міста Хмельницького на 2016-2020 роки у 2019 році визначено «Креативний Хмельницький», фінансуватимуться мікропроекти, які відрізнятимуться новизною та творчим підходом. Такі рішення були прийняті на засіданні конкурсної комісії по визначенню одержувачів бюджетних коштів, передбачених на реалізацію Програми, яке відбулось 6 березня 2019 року.

Також в рамках засідання комісією проаналізовано результати реалізації мікропроектів 2018 року, ефективність використання бюджетних коштів та заходи впливу до відповідних громадських організацій, які не виконали умови Програми у 2018 році.

Дорогі хмельничани! Схилімо голови і вшануймо світлу пам'ять та героїчний подвиг воїнів, що загинули на полі бою. Згадаймо мирних громадян та дітей, життя яких обірвала збройна агресія російської федерації проти України. Загальнонаціональна хвилина мовчання... Слава Україні! Героям Слава!